Povežite se sa nama

Društvo

15 DANA ZATVORA: Vozio sa 2,08 promila alkohola u krvi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,08 g/kg Podgoričaninu J.A. (37) izrečena ja kazna petnaestodnevna kazna zatvora, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje.

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović izrekao mu je i zaštitnu mjeru upravljanjima vozilima u trajanju od 4 mjeseca kao i 4 kaznena boda.

„U odvojenom postupku, okrivljenoj J.J. (1983) iz Pljevalja zbog vožnje pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,01 g/kg izrečena je novčana kazna u iznosu od 300€, zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od 3 mjeseca i 3
kaznena boda“, navodi se u saopštenju sudije Đukanovića.

Istog dana, kako dodaje, okrivljenom D.V.(1982) iz Kotora zbog izazivanja nezgode u alkoholisanom stanju u koncentraciji 1,35 g/kg, izrečena je novčana kazna u iznosu od 700 eura, i zaštitna mjera, zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 6 mjeseci i 4 kaznena boda.

„Sudeći po brojnosti predmeta proisteklih iz kršenja saobraćajnih propisa u prvim danima juna, postoji bojazan da će se u danima vikenda ali i u predstojećoj turističkoj sezoni taj broj dodatno uvećavati, pa se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode saobraćajnim propisima i uslovima saobraćaja. Posebno se apeluje da vozači ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol, jer na taj način ugrožavaju svoj i živote ostalih učesnika u saobraćaju“, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije