Povežite se sa nama

Vijesti

ABAZOVIĆ: Napad na ekipu TV Vijesti posljedica ambijenta koji stvaraju određene strukture

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Napad na novinarsku ekipu TV Vijesti posljedica je ambijenta koji određene strukture mjesecima stvaraju, a koje za cilj imaju potpunu destabilizaciju države u korist organizovanog kriminala i korupcije, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović povodom jučerašnjih dešavanja Cetinju kada je novinarska ekipa TV Vijesti spriječena da izvještava sa protestnog skupa.

Abazović je naglasio da novinari i medijski radnici svoj posao često obavljaju u teškim uslovima koji se sa političkog nivoa prelivaju na njihovu profesiju.

On je istakao da ovakvi nemili događaji ukazuju na potrebu konstantne političke težnje za demokratizacijom društva i promovisanjem slobode govora i različitih mišljenja.

– Država mora garantovati nesmetan rad novinara i medijskih radnika i preduzeti konkretne mjere u tom smislu. Zato je neophodna promjena zakonodavnog okvira i pooštravanje kaznene politike kada su u pitanju napadi na novinare – zaključio je Abazović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RiR
RiR
23.08.2021. 13:06

Napad na novinare “vesti “ —dobro su glave izvukli bilo je “strasno “ zamislite ;čuje se jedan lik koji kaže da se “šemu malo ne vidi VILU ,a bogami je i zborio da idu ispred autobuske -nedaj Boze sto bi bilo sa opremom na onoj vrućini do autobuske —bas bez veze…

Sponzor

Najčitanije