Povežite se sa nama

Vijesti

ABAZOVIĆ: Nisam čuo da će DPS-ovci ići na Cetinje dok nije palo 1,4 tone kokaina

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nisam čuo da će DPS-ovci da idu na protest na Cetinje dok nije palo 1,4 tone kokaina, a najava ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru je bila mnogo ranije. Možda je to stvar slučajnosti, kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je na vanrednoj konferenciji za medije koalicije „Crno na bijelo“ rekao da na bi na rezultate Crne Gore u borbi protiv organizovanog kriminala bila ponosna svaka policija na svijetu.

Istakao je da ova Vlada čini sve da „desetkuje“ kriminalne grupe, te da podizanje tenzija, poput onih koje trenutno postoje u državi, ima cilj da je uspore u toj namjeri.

– Imamo vođu škaljarskog klana Slobodana Kašćelana u zatvoru, drugog u bjekstvu i imamo potjernicu protiv drugog vođe suparničkog kavačnog klana Jovana Vukotića. Činimo sve da ih desetkujemo, a ovakve stvari imaju za cilj da nas samo uspore – naglasio je Abazović.

Na pitanje da li će u slučaju zaplijene 1,4 tone kokaina biti još hapšenja mimo Budmira i Marine Krstović, Abazović je rekao da ne može da otkriva detalje.

– To je akcija međunarodnog karaktera koja je pospješila kredibilitet crnogorske policije – zaključio je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije