Povežite se sa nama

Ekonomija

ABAZOVIĆ: Očekujemo invaziju turista iz BiH

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Očekujemo da će kroz desetak dana doći do invazije turista iz BiH u Crnu Goru, što je za nas od velike važnosti. Turisti iz BiH su tradicionalno i više nego dobrodošli u Crnu Goru, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović nakon sastanka sa Predsjedavajućim Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Denisom Zvizdićem.

Abazović je naglasio da Crna Gora želi da baštini prijateljske i dobrosusjedske odnose sa BiH.

Istakao je da Crna Gora i BiH imaju veliku šansu za progres u ekonomiji, pored turizma, naročito u energetici.

Zvizdić je poželio crnogorskoj delegaciji srdačnu dobrodošlicu u Sarajevo i naveo da su odnosi između dvije zemlje na visokoj razini. Zvizdić je naveo da Crna Gora i BiH streme istom spoljnopolitičkom cilju i da žele svoju zemlju vidjeti kao NATO članicu.

On je napomenuo da je za BiH i region bilo od izuzetne važnosti usvajanje Rezolucije i da će evropski put i demokratske vrijednosti nadvladati sve izazove sa kojima se suočava Zapadni Balkan.

Abazović i Zvizdić razgovarali su o unapređenju bilateralne i multilaterne saradnje, različitim infrastrukturnim projektima i boljoj ekonomskoj saradnji dvije zemlje.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
09.07.2021. 21:31

Invazija turista iz BIH,možda ova invazija Dritanu ima veze sa “korupcijom i kriminalom “/normalno prethodne vlasti /on tako vidi sve dogadjaje on to zna na takvo je mjesto…

Sponzor

Najčitanije