Povežite se sa nama

Vijesti

ABAZOVIĆ SA DIJASPOROM: Da se okupimo zbog Crne Gore ne zbog bilo koje partije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Svi ljudi koji Crnu Goru nose u srcu treba da budu okupljeni oko zajedničkih emancipatorskih ciljeva i isključivo u korist naše države, a ne nijedne partije ili pojedinca naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović na sastanku sa predstavnicima crnogorske dijaspore u Luksemburgu.

Abazović je, kako je saoošteno iz Vlade, istakao da je crnogorska dijaspora u svijetu neiskorišćena i da u tom smislu treba aktivno raditi na tome kako bi se dijaspori u Crnoj Gori dao veći prostor i kako bi se ekonomska aktiva dijaspore što više iskoristila.

-Abazović i predstavnici crnogorske dijaspore u interaktivnoj diskusiji razmijenili su mišljenja o mogućnostima ekonomske i kulturne saradnje Crne Gore i Luksemburga, aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori i spekulacijama o mogućnostima izmjene i dopune Zakona o državljanstvu- navodi se u saopštenju.

Na sastanku Abazovića i crnogorske dijaspore, prisustvovali su ambasador Crne Gore u Luksemburgu Ivan Leković, kao i predstavnici sljedećih udruženja dijaspore: „Zavičajni klub Bihor“, „BD Fond“, „Luksemburg-Montenegro“, „Cooperation Montenegro Luksemburg“, „Kulturno informativni centar Crne Gore u Luksemburgu“, „Bošnjačka kulturna zajednica“, kao i predstavnik Literalnog kluba.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Marta
Marta
15.09.2021. 15:32

Ima li ko u toj dijaspori da tog pikavca izmrsaka, to se cera sa MRS! Patoloski lazov, placenik vucica koji je drzavu za godinu dana sa cetnicima prevrnuo! Sram vas bilo dijasporo, vas koji ste sa tim neprijateljem za istim stolom koji mrzi i unistava sve sto ima predznak Crna Gora!

Sponzor

Najčitanije