Povežite se sa nama

Vijesti

ABAZOVIĆ SA VUKŠIĆEM: ANB u punom kapacitetu štiti nacionalne interese Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Agencija za nacionalnu bezbjednost ANB u punom kapacitetu štiti nacionalne interese Crne Gore i za sve svoje aktivnosti ima aktivnu podršku Vlade, saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović koji je danas posjetio Agenciju za nacionalnu bezbjednost (ANB) gdje je razgovarao sa direktorom Dejanom Vukšićem i njegovim saradnicima.

“Sa direktorom Vukšićem sam razmijenio razmišljanja o svim bezbjednosnim izazovima u našoj državi i mogu da konstatujem da smo zajednički posvećeni ostvarivanju ciljeva u korist države Crne Gore. U ovom trenutku, mir, stabilnost i razvoj predstavljaju prioritete, a ANB daje veliki doprinos takvim procesima“, istakao je Abazović.

Abazović i Vukšić posjetili su nekoliko glavnih sektora rada ANB i uvjerili se u profesionalni i posvećeni rad službenika. Oni su konstatovali da je saradnja ANB sa međunarodnim partnerima na izuzetno visokom nivou, što ukupno utiče na povećanje kredibiliteta Crne Gore i njenih službi.

Tokom razgovora, Vukšić je Abazovića upoznao sa glavnim aktivnostima koje ANB preduzima u ovom trenutku. Takođe, oni su razmijenili mišljenja i o prioritetnim projektima koje ANB treba da sprovede u narednom periodu

“Medijski natpisi koji svakodnevno pokušavaju da bace sjenku na rad službi bezbjednosti ili unesu razdor među rukovodiocima su potpuno netačni i djeluju sa ciljem urušavanja institucija sistema i narušavanja međunarodnog ugleda Crne Gore. To nećemo dozvoliti. Odlučni smo da raskrstimo sa kriminalom, ekstremzimom i od Crne Gore učinimo naprednu, progresivnu i bogatu državu za sve njene građane. Uvjeren sam, ANB i svi njeni službenici su u potpunosti posvećeni tom cilju”, zaključio je Abazović.

Sastanku je prisustvovao i Miodrag Laković, savjetnik potpredsjednika Vlade za nacionalnu bezbjednost.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije