Povežite se sa nama

Politika

ABAZOVIĆ: Sve što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za mene iznenađenje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Moramo biti svjesni da je mnogo lako srušiti nešto, otići sa neke pozicije, ali je mnogo teško graditi društvo pomirenja”, naveo je Abazović

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović izvinio se u ime Vlade ako je, kako je kazao, “bilo neprimjerenih reakcija”. “Moramo da razumijemo da smo 30. avgusta napravili nešto istorijski. Ako je neko mislio da je naš posao lagan, prevario se. Sve ovo što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za mene iznenađenje. Radimo pod velikim pritiskom, očekivanja su velika”, rekao je Abazović. On je dodao da ovo što je govorio premijer, bilo je u domenu ukupne političke etike a ne usmjereno prema nekom pojedinačno.

“Moramo biti svjesni da je mnogo lako srušiti nešto, otići sa neke pozicije, ali je mnogo teško graditi društvo pomirenja”, naveo je Abazović.

Rekao je da se slaže sa kritikama na račun Vlade, slaže se sa izlaganjem ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i sa njim nema loš odnos iako imaju različita viđenja nekih stvari.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije