Povežite se sa nama

Magazin

ANA IVANOVIĆ: Bastijanov i moj brak je daleko od idealnog

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i za uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje“, ispričala je za njemačke medije bivša teniserka Ana Ivanović.

Bivša teniserka Ana Ivanović u intervjuu za njemačke medije otkrila je da njen brak sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom nije idealan, kako to mnogi misle. Govorila je i o svojim sinovima, njihovom odrastanju, ali i zbog čega je prerano prekinula karijeru.

„Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje djece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila prije majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko djece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam željela da učinim sebi. Ipak, djeca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vrijeme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima“, rekla je Ana za jedan njemački magazin.

Pravog partnera, ali i podršku pronašla je u nekadašnjem fudbaleru Bajerna iz Minhena Bastijanu Švajnštajgeru.

„Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i za uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cijenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali“, istakla je Ana.

Ana i Bastijan sa djecom stanuju u Australiji, u malom gradu Vastendorfu gdje imaju svoj mir. Pandemija korona virusa nije im teško pala kada su na okupu i kada su zajedno.

„Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male djece, moram priznati da nam je čak i prijala, mnogo vremena smo provodili zajedno. Kada postanete majka, promijeni vam se perspektiva i drugačije sagledate stvari. Djeca su me naučila strpljenju i sada mi je veoma važno da im se posvetim. Oni su u godištu kada su veoma zanimljivi“, rekla je Ana takođe nedavno, ali se i osvrnula na to šta bi jednog dana moglo da bude s njenim životom, kada djeca ne budu okupirala tako značajan dio njenog cjelokupnog vremena.

„Uživam u ulozi majke i nekim novim projektima na kojima radim, iako mi nedostaju takmičenja. Iskreno, ne vidim sebe kao trenera u budućnosti, jer to nije nešto što me inspiriše, ali eventualno bih mogla da budem korisna kao savjetnik ili mentor. Inače, imam drugačije vizije“, rekla je pomalo misteriozno gospođa Švajnštajger.

 

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije