Povežite se sa nama

Društvo

BARJAKTAROVIĆ: Nije mi zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović demantovala je pisanje srpskih tabloida koji su objavili vijest da joj je zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu. Ona je za CdM kazala da je u pitanju lažna informacija.

“Laž je da mi je zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu. Prije 15 dana sam nastupila u Banjaluci, a granicu sam prošla bez ikakvih problema”, navela je pjevačica.

Ona je kazala da će uskoro u toj zemlji održati još jedan koncert.

“Jedino gdje sam zabranjena, i što je tačno, jeste Srbija. Ne dajem izjave na ovu temu, jer nemam snage da se borim sa pojedinim medijima koji konstantno izvrću činjenice i plasiraju neistine”, kazala je kratko Barjaktarović.

Podsjetimo, srpski tabloidi objavili su da je pjevačica vraćena sa granice BiH prošlog vikenda gdje joj je saopšteno da ne može da uđe na teritoriju ove države.

Naveli su i da su provjere službenih lica na granici trajale dugo, da bi joj na kraju policijac vratio dokumenta i rekao da ne može da uđe na njihovu teritoriju.

Crnogorska pjevačica na meti je pojedinih srpskih medija još od prošle godine, kada je nastupajući u jednom podgoričkom lokalu pjevala hit Mitra Mirića ,,Ne može nam niko ništa“, s tim što je, promijenila stihove i otpjevala: ,,Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

Zbog toga, njoj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije