Povežite se sa nama

Društvo

BEČIĆ JE ODUŠEVLJEN ČLANSTVOM U NATO: Nastavićemo doprinos politici Alijanse

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Crna Gora će kao članica NATO-a nastaviti s našim punim doprinosom politikama i misijama Alijanse, kako bismo doprinijeli miru i stabilnosti u svijetu, saopštio je predsjednik crnogorskog parlamenta povodom četvrte godišnjice od članstva naše zemlje u najmoćnijem vojno-političkom savezu.

Crna Gora, kako je napisao na Tviteru, ostaje posvećena članica Alijanse, ujedinjena sa saveznicama u odbrani zajedničkih vrijednosti i stvaranju boljeg svijeta za sve nas.

„Danas slavimo četiri godine članstva u NATO-u. Crna Gora ostaje posvećena članica Alijanse, ujedinjena sa saveznicama u odbrani zajedničkih vrijednosti i stvaranju boljeg svijeta za sve nas“, rekao je Bečić.

Nastavićemo, kaže on, s našim punim doprinosom politikama i misijama Alijanse kako bismo doprinijeli miru i stabilnosti u svijetu i zaštitili međunarodni poredak zasnovan na pravilima i načelima međunarodne saradnje.

„Kao kredibilna saveznica, radićemo na daljem jačanju otpornosti i reformama svjesni njihovog značaja za cjelokupno društvo. Jedinstvo i solidarnost trajno ostaje naša vodilja kako u Crnoj Gori, tako i na nivou Saveza“, rekao je Bečić.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije