Povežite se sa nama

Politika

BEČIĆ: Svako ko misli suprotno od mene da Vlada nema legitimitet, može to i da testira u parlamentu!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Svako ko misli da ova Vlada nema legitimitet, može to i da testira saglasno pozitivnim propisima, kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore i Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

-Svako ko misli da ova Vlada nema legitimitet, može to lagano da testira. Tako da postoji uvijek test, u demokratiji, u parlamentarnom životu. Svako onaj koji misli suprotno od mene ili od građana Crne Gore ili suprotno od političkih subjekata koji poštuju izbornu volju građana Crne Gore može to da uvijek vrlo lako i vrlo jednostavno u ovom parlamentu testira saglasno pozitivnim propisima- istakao je Bečić nakon panel debate “Različiti putevi – zajedničke vrijednosti” koju je organizovao Centar za građansko obrazovanje (CGO).

Dodao je da su neutemeljene tvrdnje da je vidio Temeljni ugovor koji Srpska pravoslavna crkva (SPC) treba da potpiše sa Vladom Crne Gore.

-Niti jednu verziju tog ugovora vidio nisam i to je jedina i apsolutna istina. Jedino što sam ranije saopštio, a ponoviću i sada, sve prethodne najave u prethodnim nedjeljama i mjesecima i crkvenih i državnih vlasti su bile u pravcu da će, kada se usaglasi potpisivanje tog ugovora, biti u Crnoj Gori. Smatram da je potpisivanje tog ugovora u Crnoj Gori prirodan, logičan i racionalan pristup-zaključio je Bečić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije