Povežite se sa nama

Društvo

BEČIĆ: Uz pomoć policije brže ka EU

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom 13. jula, Sektor policije posebne namjene izveo je pokaznu vježbu u policijskom kampu i strelištu na Ćemovskom polju. Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je da je Crnoj Gori potrebna pomoć policije kako bi se brže kretala putem evroatlanskih integracija. Direktor Uprave policije je poručio da je bezbjednosna situacija stabilna, te da je Crna Gora sigurna destinacija

Elitne jedinice crnogorske policije izvele su pokazno taktičku vježbu,i prezentovale naoružanje povodom 13.jula . Predsjednik Skupštine CG čestitao im je dan državnosti i istakao da policija nije zloupotrebljavala silu nakon smjene vlasti za razliku od ranijih hapšenja političkih neistomišljenika. Crnoj Gori je potrebna profesionalna policija u procesu integracija.

„Pored kredibilnog NATO partnera jasan put Crne Gore su evroatlanske integracije i za to nam je potrebna pomoć policije da bi se brže kretali tim putem“, kazao je Bečić

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin ističe da policija ulaže napor u poboljšanje bezbjednosnog okruženja i daje doprinos evroatlanskom putu Crne Gore.

„Rezultati profesionlanog rada policije uticali su na to da bezbjednosa situacija bude stabilna i da našu drzavu svrstavaju u bezbjedne destinacije“, kazao je Brđanin.

Crnogorska policija ima odriješene ruke da se obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom, kaže predsjednik Skupštine

„Što se tiče politike imate voljno, a mirno ćete stajati samo pred Ustavom i zakonom“, poručio je Bečić.

On je kazao da su prije osam decenija naši preci oslobodili državu od okupatora, a da je danas jednako važna borba protiv domaćeg i međunarodnog kriminala koji su prijetnja bezbjednosti građana i države.

Za to su potrebni bolji uslovi rada policije i poboljšanje njihovog standarda.

Efikasna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije podrazumijeva podrazumijeva uslova rada i standarda pripadnika policije, saglasan je i direktor Uprave. Saradnja s međunarodnim partnerima daje rezultate, čemu smo svjedoci proteklih mjesec, kazao je Brđanin.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije