Povežite se sa nama

COVID-19

BIO POZITIVAN 16.DECEMBRA: Objavljen Đokovićev PCR test koji dokazuje da je zaražen hodao među ljudima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Danas je u javnost dospio pozitivan test na koronavirus zbog kojeg Đoković i njegovi advokati tvrde da on ima pravo ulaska u Australiju zbog preležanog  koronavirusa, uprkos tome što nije vakcinisan.

Dugo se spekulisalo postoji li uopšte pomenuti test, da li je izdat tačno 16. decembra ili nekog drugog dana, ali danas su otklonjene sve sumnje koje su postojale.

Đoković je rezultat testa dobio u 20:19 sati 16. decembra, piše na samom nalazu. Sada takođe nema više nikakve dileme oko ranijih spekulacija po pitanju Đokovićevog kretanja – najbolji teniser svijeta danima je zaražen hodao među ljudima.

Podsjećamo, Đoković uprkos pozitivnom testu na koronavirus nije bio u izolaciji već se slobodno šetao, čak i prisustvovao događajima poput onog koji je organizovao Teniski savez Beograda samo dan nakon što je dobio pozitivan rezultat na koronavirus.

Teniski savez Beograda je, 17. decembra, svečano proglasio najbolje takmičare u sezoni 2021, a pehare i priznanja mladim teniskim laureatima podijelio je upravo Đoković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
12.01.2022. 07:51

“ srpska posla “
nije se ni testirao

Sponzor

Najčitanije