Povežite se sa nama

Politika

BRATISLAVA: Doček Đukanovića uz najviše državne počasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, koji boravi u zvaničnoj posjeti Slovačkoj, dočekan je u Bratislavi uz najviše vojne i državne počasti.

Đukanović je u Bratislavu otputovao na poziv slovačke koleginice Zuzane Čaputove.

„U nastavku posjete, predsjednici Đukanović i Čaputova imali su tet-a-tete razgovor, koji će nastaviti na susretu delegacija Crne Gore i Slovačke i svečanom ručku koji priređuje predsjednica Slovačke“, saopštio je kabinet Đukanović.

Đukanović će se, kako je ranije najavljeno, sastati i sa slovačkim premijerom Eduardom Hegerom, predsjednikom Nacionalnog savjeta Slovačke Borisom Kolarom i ministrom vanjskih i evropskih poslova Ivanom Korčakom.

Drugog dana posjete Bratislavi predsjednik Đukanović će biti ekskluzivni gost konferencije „Zapadni Balkan: Ključni dio slagalice evropske bezbjednosti“ u organizaciji GLOBSEC-a.

Zvanična posjeta predsjednika Đukanovića Slovačkoj predstavlja kontinuitet dijaloga na najvišem nivou i potvrdu prijateljskih odnosa, kao i priliku za detaljnije razgovore o bilateralnim odnosima, o procesima u regionu, evropskim integracijama i saradnji u okviru NATO.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije