Povežite se sa nama

Politika

BRĐANIN: Medenica i portal In4s zajedno baštine govor mržnje i šovinizam

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izvjesni Medenica i portal In4s taman su se našli. On sa psovkama i izlivima nervoze, oni kao glasilo koje u kontinuitetu baštini govor mržnje i šovinizam, saopštio je Eldin Brđanin, član Glavnog odbora DPS Crne Gore reagujući na pisanje ovog portala.

“Frustrirani neopismenjeni šovinista, logično, sebe jedino može pronaći u ulozi sitnog plaćenika koji potpisuje neartikulisane objave na jednako plaćeničkom portalu, bezuspješno pokušavajući da dokaže kako je služiti tuđinu čestitije nego najprije biti odan sopstvenoj državi i narodu. O njegovoj moći rasuđivanja i doživljaju stvari najbolje govori to što se izdaje za kakvog velikog vjernika i hrišćanina – očito nekog neobičnog, novokomponovanog, koji neprestano emituje mržnju, fašizam, prijeteći i vrijeđajući, u nemogućnosti da suzbije sopstvene frustracije”, ističe Brđanin.

Dodaje da je Medenica kao i onaj nesrećni estradni istoričar Raković koji se iz centra Beograda bavi popisom u Crnoj Gori, i smišlja kako da nekim etničkim inženjeringom, smanji broj pripadnika druge nacije a našu državu u kojoj žive u miru stoljećima narodi svih nacija, napravi dominantno srpskom.

“Ostavljamo razne Medenice i Rakoviće u svijetu bijednog nacionalizma i šovinizma, gdje su svi protiv njih, gdje pomamljuju i huškaju ljude plasirajući lažnu tezu da su Srbi vječite žrtve, da je sva nepravda usmjerena protiv njih. Sažaljevamo takve poput Medenice i Rakovića, na kraju im poručujemo kako za svoje probleme uvijek mogu potražiti stručnu pomoć. Odluče li se na taj korak, imaće punu podršku iz Crne Gore”, poručio je Brđanin.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije