Povežite se sa nama

Društvo

BUDUĆA DIREKTORICA DIREKTORATA ZA OSNOVNO OBRAZOVANJE: Viruse rastjeruje duvanskim dimom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada je na sjednici početkom aprila usvojila Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, kojim je propisano da ta institucija ima 199 službenika i deset direktorata iz oblasti obrazovanja i kulture.

Nakon četiri i po mjeseca od kada je ministarka Vesna Bratić preuzela resor u kojem su spojeni prosvjeta, nauka, kultura i sport, upražnjena su mjesta direktora direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje, direktorata za opšte srednje obrazovanje i stručno obrazovanje.

Mediji su već pusali da je kandidat za direktora Direktorata za osnovno obrazovanje Slavica Ilinčić , a kao kandidat za mjesto direktora novog Direktorata za tercijalno obrazovanje (ranije Direktorat za visoko obrazovanje) pominje se Danilo Alagić.

Ne znamo šta je Alagića preporučilo za ovu ulogu, ali za Slavicu Ilinčić smo sigurni da je to njena aktivnost na društvenim mrežama.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sponzor
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
miraš
miraš
18.04.2021. 18:46

Svi koje je zaposlila Bratić su slični ovoj. Pogledajte facebook Владимира Вуковића. Sve će vam biti jasno. Da, medicinsku sestru je smjestila u sektor za investicije.

Sponzor

Najčitanije