Povežite se sa nama

Crna Hronika

BUDVA: Krivična prijava protiv maloljetnika iz Irske za lažnu dojavu o bombi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Budvanska policija podnijela je danas krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, protiv G.M. (16), državljanina Republike Irske, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Izazivanje panike i nereda, na štetu Osnovne škole „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi, kao i građana su se nalazili u neposrednoj blizini navedene škole.

„Osumnjičeni je navedeno djelo izvršio na način što je na službeni e-mail Osnovne škole „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi, uputio e-mail u kom se navodi da će u prostorijama škole biti aktivirana eksplozivna naprava“, saopštila je Uprava policije.

Događaj je prijavljen Upravi policije 27. aprila.

Službenici Sektora policije posebne namjene – Grupe za protivdiverzionu zaštitu, izvršili su pregled prostorija škole i pošto nijesu pronašli eksplozivnu napravu, ustanovili su da se radi o lažnoj dojavi.

„Službenici Uprave policije su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u koordinisanim aktivnostima sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, kancelarijom Interpol-a u Podgorici, izvršili identifikaciju vlasnika e-maila sa kojeg je upućen sporni sadržaj i protiv osumnjičenog podnijeli krivičnu prijavu“, navodi se u policijskom saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije