Povežite se sa nama

Politika

CAREVIĆ: Kandidovaću se za predsjednika države

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predjsednik Opštine Budva Marko Bato Carević kazao je da, ako bude volje u narodu, 2022. godine kandidovaće se, za predsjednika države.

On je u intrevjuu za Nova.rs kazao da voli izazove i sluša glas naroda.

“Ako narod bude tražio, spreman sam da se kandidujem. Do ulaska u politiku imao sam savršen život, a onda sam morao da branim svetinje i da pomognem ovom društvu”, rekao je Carević.

Prema njegovim riječima, u politiku je ušao ostvaren, moralno i materijalno, i kada izađe iz nje, posvetiće se porodici i svom poslu.

“Nikad nisam uzeo platu gradonačelnika, niti planiram. Sve dajem u dobrotvorne svrhe, sam plaćam svoje dnevnice i putne troškove. Nikad se nisam borio da budem jači od države, samo da poštuju moj rad i doprinos ovoj zemlji. Dobitnik sam ordena Svetog Save drugog reda, koji mi je uručio blaženopočivši patrijarh Irnej, za doprinos u obnovi svetinja. Ne volim politiku, ali to je jedini način da se nešto zaista uradi i promijeni. Ako me predlože za kandidata, prihvatiću!“ kaže Carević za Nova.rs.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Anonim
Anonim
26.07.2021. 00:54

Kandiduj se za predsjednika Srbije, no će ti se ljutit gazda. A, znaš kako puno priča kad se naljuti

RIR
RIR
26.07.2021. 21:13

To BATO Care ,imaš glavu i u nju sve sto treba ,malo ti smeta ovaj orden Svetog Save,sto nije PRVOG reda ,ali ako vide da hoćeš da budeš šef države – dobices ga…

Sponzor

Najčitanije