Povežite se sa nama

Vijesti

CETINJSKA URA DPS-u: Nikad nećete oprostiti Adžiću što vam je razbio kriminalnu grupu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

DPS nastavlja da širi laži, plasirajući konstantno dezinformacije i crtajući mete na čelo svojim sugrađanima sa svojim propagandnim djelovanjem – saopštili su iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, „sve ono što su naudili Cetinju i Crnoj Gori, žele da pripišu drugima“.

– Šire laži o Zakonu o slobodi vjeroipovijesti, koji se uopšte ne bavi pitanjem imovine vjerskih organizacija. Svi osjećamo kako su pomogli Cetinjanima, za trideset godina su napravili ruinu od grada koji je sam po sebi kulturno-istorijski spomenik i na najboljoj poziciji u Crnoj Gori – navode još iz cetinjske URE.

Kazali su da su vjerski objekti na Mitropoliju upisivani tokom devedesetih i dvijehiljaditih, posljedni sakralni objekat u katastarske knjige upisan na SPC 2012. godine, a riječ je o manastiru Ostrog.

– Ko je tada bio na vlasti? Ko je tada upravljao katastrom? Filip Adžić sigurno nije. Ovakvim ponašanjem samo potvrđuju da stoje iza besprizorne hajke na Filipa Adžića i da mu nikad neće oprostiti što im je razbio organizovanu krininalnu grupu i što svakodnevno padaju nelegalni poslovi bišeg režima. Na isti način su podmećali svima koji su se usudili da zaustave poharu Crne Gore, sjećamo se samo hajke protiv liberala 90-ih godina i jedne od parola “časti Srbe glasaj Liberale”. Za 30 godina DPS vlasti CPC je bila NVO, a danas je vjerska organizacija.

Iz cetinjskog odbora URE još ističu da DPS treba da se stidi zbog toga što je uradio od Cetinja i Crne Gore.

– Trebaće decenije da se oporavimo od njihove vladavine. Imali su priliku da pokažu svoju ljubav prema Crnoj Gori. I pokazali su je, vidimo lijepo. Njihov funkcioner Veselin Veljović je razbijao svaki suverenistički skup na Cetinju, tukao Cetinjane po Crnoj Gori i sada ih huška pod velom patriotizma, s ciljem da sebi i bivšoj krimogenoj vladajućoj strkturi obezbijedi povratak na vlast – zaključuju iz URE.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije