Povežite se sa nama

Društvo

CKCG: Stigla još jedna donacija porodice iz Berlina

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crveni krst Crne Gore, posredstvom svojih opštinskih organizacija, će tokom ove sedmice podijeliti humanitarnu pomoć (hrana i higijena) socijalno ugroženim porodicama, koje je obezbijedila jedna crnogorska porodica iz Berlina.

Kako ističu u Crvenom krstu, crnogorska porodica iz Berlina, koja za širu javnost želi da ostane anonimna, do sada je učestvovala u brojnim humanitarnim projektima.

„Između ostalog u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore, porodica je iz više puta, pomagala ugroženim stanovnicima naše, ali i susjednih zemalja. Ove sedmice, uz podršku pomenute porodice, Crveni krst Crne Gore je dobio veoma značajnu donaciju, koju čine humanitarni paketi, a koji se biti podijeljeni najugroženijim porodicama u Crnoj Gori. Ova porodica je fokusirana na pružanje pomoći i podrške onim građanima koji su ugroženi usljed nepovoljne ekonomske situacije i pandemijske krize. Glavni cilj i konstantna djelovanja ovih filantropa, jeste upravo humanitarna podrška najugroženijima, kojih je iz dana u dan sve više, naročito kao posljedica pandemije“, napominju u Crvenom krstu.

Crveni krst Crne Gore, kako ističu, duguje veliku zahvalnost pomenutoj porodici koja kontinuirano pomaže i ne zaboravlja svoje sunarodnike u Crnoj Gori.

„Posebno želimo naglasiti značaj stalne podrške našeg iseljenog stanovništva u dijaspori, kao i doprinos privrednih subjekata u zemlji, koji je neophodan našoj organizaciji kako bismo mogli adekvatno da odgovorimo na potrebe najugroženijih korisnika. Stoga, nadamo se da će ovaj primjer podstaći mnoge buduće donatore da zajednički unaprijedimo kvalitet života građana Crne Gore, koji se nalaze u stanju potrebe“, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije