Povežite se sa nama

Vijesti

CPC O SABOTAŽI KONCERTA NA CETINJU: Zaplijenili binu, promijenili lokaciju, zabranili korišćenje struje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iz kancelarije Crnogorske pravoslavne crkve su saopštili da nadležni iz Vlade nastavljaju da sabotiraju muzički koncert koji organizuje CPC. Ističu da je u pitanju gruba diskriminacija koja je počela zaplijenom kamiona sa binom, preko premještanja lokacije gdje se održava koncert, do toga da im je onemogućeno da se priključe na struju iz Muzičke akademije.

– Kamion sa binom i potrebnim ozvučenjem za koncert bio je zaplijenjen i tek dans je oslobođen. Nakon toga nadležni organi vladinih institucija iz MUP-a su zabranili održavanje koncerta na Dvorskom trgu, tako da je mjesto održavanja pomjereno na Trg umjetnosti. Međutim, ni tu nije bio kraj nevoljama naše CPC kao organizatoru muzičkog koncerta sa najplemeniitijim namjerama. Kada je na novoj lokaciji trebalo priključiti struju, iz Muzičke akademije zabranjeno je priključenje na struju – navode iz kancearije CPC.

Ističu da se MUP i Ministarstvo prosvjete nadovezuju na početni diskriminatorski korak zaplijene majica sa likom Svetog Petra Cetinjskog.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije