Povežite se sa nama

Vijesti

CRNOGORSKI POKRET: Da prestane progon po Crnoj Gori pripadnika crnogorske nacije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zahtijevamo da državno tužilaštvo izađe javno i saopšti po kom osnovu su privedeni momci koji su pratili prevoz majica i zašto je zaplijenjeno tih 3000 majica?! Ne interesuju nas populističke i jeftine predstave aktuelnog vicepremijera, već odgovor Tužilaštva je li policija Crne Gore postala partijska policija, koja se rukovodi nalozima političkih prvaka iz vrha vlasti, ili je policija države i svih njenih građana, koja je dužna da poštuje Ustav Crne Gore i njene zakone, saopštili su iz Crnogorskog pokreta

“Aktuelni vicepremijer Crne Gore Dritan Abazović , trijumfalno je obznanio dva kolosalna uspjeha države u borbi protiv kriminala: zaplijenu 1,4 tone kokaina u Zeti i zaplijenu 30’0 majci sa likom Sv. Petra Cetinjskog. Doduše, naši prijatelji i simpatizeri iz policije su nas obavjestili da je tovar kokaina uhićen zahvaljujući informaciji američke DEA i da je, umjesto da se tovar prati do krajnjih nalogodavaca u Srbiji, Dritan Abazović požurio da ga uhapsi u Zeti kako bi mogao da maše i prisvaja zasluge! Time je otežao istragu u otkrivanju pravih nalogodavaca, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, ostaje samo kolosalni uspjeh uhićenja 300 majci sa likom Sv. Petra Cetinjskog, za što je zaista trebalo angažovati mnoge policijske snage na praćenju te “strašne kriminalne radnje od nalogodavca”, do štamparije, prevoznika, …

“Bravo Dritane Abazoviću. Na djelu je pravna država i borba protiv kriminala! Ma još jednom bravo!”, poručuje se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, zahtijevaju  da prestane progon po Crnoj Gori pripadnika crnogorske nacije, manjinskih nacija, političkih protivnika, diskriminacija po tom osnovu, jer ono što radi vlast u Crnoj Gori sve više liči na partijsku policiju na način kako je to NDA (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) radila prije 80 godina.

“Takođe tražimo da državno tužilaštvo pokrene istragu i utvrdi odgovornost za zloupotrebu vlasti i policije u kršenju Ustava i zakona Crne Gore. Ukoliko to ne učini, smatraćemo da su i oni prestali da vrše svoju ustavnu dužnost i da su se stavili u službu jedne ili nekoliko partija, sumnjive lojalnost državi Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije