Povežite se sa nama

Ekonomija

DAMJANOVIĆ: Medojević ima puni kapacitet da bude član borda direktora Prve banke

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, ima puni kapacitet da bude član borda direktora Prve banke, kako u funkciji kontrole poslovanja i unapređenja rada, tako i zaštite interesa manjinskih akcionara, saopštio je direktor Uprave prihoda i carina, Aleksandar Damjanović.

Damjanović je, u preporuci za izbor Medojevića za člana borda direktora Prve banke, naveo da je tokom obavljanja funkcije predsjednika skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, u peridu 2008. do 2016. godine, imao priliku da blisko sarađuje sa Medojevićem, koji je u tom periodu bio član tog tijela.

„Medojević je, bez obzira na političke i ideološke razlike među članovima Odbora, a što i jeste imanentno svakom demokratskom parlamentu, svojim ukupnim angažmanom, dao nemjerljiv doprinos radu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet“, naveo je Damjanović u preporuci koja je medijima proslijeđena iz Pokreta za promjene.

On je dodao da je Medojević obimom i kvalitetom učešća na sjednicama uticao na izuzetno kvalitetan i transparentan rad tog skupštinskog radnog tijela.

„Dobar dio sjednica, odnosno rada Odbora, između ostalog je bio posvećen i kompleksnim pitanjima iz oblasti bankarskog i finansijskog poslovanja, razmatranju brojnih predloga zakona iz tih oblasti, predlaganju zaključaka i donošenju odluka, kao i održavanju brojnih saslušanja odgovornih iz bankarskog i finansijskog sistema“, kazao je Damjanović.

On je saopštio da je Medojević svojim znanjem, vještinama i kompetencijama dao veliki doprinos da se ta pitanja otvore i rješavaju u interesu građana i države.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije