Povežite se sa nama

Politika

DAMJANOVIĆ PREMIJERU: Da voli Crnu Goru, ne bi otimao njene svetinje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović reagovao je povodom izjave premijera Zdravka Krivokapića, koji je sinoć, između ostalog, kazao da „Crnu Goru svi volimo podjednako i svi živimo za nju i njenu budućnost“.

„Da on voli svoju matičnu državu ne bi od nje otimao svetinje i predao ih u vlastišto crkvi strane države kojoj ni po kojem osnovu ne pripadaju“, rekao je Damjanović.

Podsjetio je kako je premijer sa „velikm žarom prisustvovao sjednicama Skupštine na kojima su se izglasavale izmjene i dopune Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je od Crne Gore oteo svetinje“.

„Siguran sam da premijer Krivokapić dobro zna šta piše u Svetom pismu, ali ga nažalost ne slijedi, jer mu je izgleda fotelja važnija od Božijih zapovijesti. Očigledno je da premijer Krivokapić neće samom sebi da prizna da su svi njegovi preci iz Cuca bili vjernici Crnogorske pravoslavne crkve, čiju postojanost on danas negira“, rekao je Damjanović.

Nadam se, kaže, da će se premijer „konačno osvijestiti i shvatiti da fotelja premijera ne može biti preča od obraza i interesa države u kojoj je rođen“.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
10.07.2021. 13:01

Tako je g.Damjanović ,nadahnut govor povodom 13.jula a ustvari ,nagrdi Crnu Goru,on je isti ne mijenja se vise no ono isto odjelo sto nosi…

Sponzor

Najčitanije