Povežite se sa nama

Politika

DAN NEZAVISNOSTI: Čelnici LP položili vijence na Lovćenu i Njegušima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Liberalna partija obilježila je tradicionalno Dan nezavisnosti Crne Gore u Prijestonici Cetinju.

„Delegacija liberala posjetila je Lovćen i Cetinje gdje je danas iznijeta najveća zastava Crne Gore u istoriji i prisustvovala velikom narodnom zboru na Ivanovim koritima, povodom velikog crnogorskog praznika“, saopšteno je iz LP.

Tom prilikom položen je vijenac na Njegoševom Mauzoleju na Lovćenu u slavu boraca za nezavisnost Crne Gore kroz istoriju čija je kruna upravo 21. maj i obnova nezavisnosti Crne Gore, prije 15 godina.

Delegacija LP sa predsjednikom Andrijom Popovićem na čelu, posjetila je i Njeguše.

Oni su obišli Palac dinastije Petrović-Njegoš gdje je takođe položen vijenac i odata je pošta dinastiji koja je vladala našom drzavom preko 200 godina i uspostavila temelje savremene državnosti i suverenosti Crne Gore.

„Liberali kao državotvorna partija, koja je prva podigla barjak slobode, crnogorski barjak još prije više od tri decenije, danas ostaje dosljedna i jasno orijentisana ka očuvanju nezavisne, građanske i slobodne Crne Gore. Njeni temelji snažni su, i ona će se izboriti sa svim izazovima kojima svjedočimo ovih dana. Iskrena posvećenost građana toj ideji, ljudi koji nose svoju državu u srcu i vole je, najbolja su garancija njenog daljeg napretka, evropskog puta i slobode“, poručuju iz LP.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije