Povežite se sa nama

Društvo

DAO JOJ GA DPS: GI 21. maj obnavlja inicijativu za oduzimanje državljanstva Vesni Bratić

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iz Građanske inicijative 21. maj saopštili su da na inicijativu članova Savjeta pozivaju na hitnu smjenu ministarke Bratić, te da obnavljaju inicijativu oduzimanja njenog državljanstva, ako su za to ispunjeni uslovi sa Zakonom, a kako su kazali, oni smatraju da jesu.

– Taman kada pomislimo da smo postali imuni na političke vratolomije ministarke Vesne Bratić ili kada naivno povjerujemo da se drži obećanja da će »primiriti« a koje je dala poslanici URA-e Boženi Jelušić, otrijezni nas šamar realnosti, navode u saopštenju koje potpisuje Ljubomir Filipović.

Oni ističu da su aktuelna imenovanja skandalozna.

– Tako, već par dana slušamo o skandaloznim imenovanjima od Pljevalja preko Berana do Bara da bi na kraju, uz odsustvo svake logike, učiteljica Rada Višnjić bila imenovana za VD direktora JU Osnovna škola »Jugoslavija« u Baru. To je bilo previše i za relaksiranu URA-u te su odlučili da ovoga puta »ne daju«. Može se lako zaključiti da je Višnjić bila mamac koji je bačen lavovima kako bi ova druga imenovanja prošla. Možda su ovim taktikama URA-u podučili mladi šverceri iz njihovih redova koji su nedavno uhapšeni. Princip je jasan: date jedan kombi droge da bi šleper prošao i /ili date Radu za ostala imenovanja, navodi se u saopštenju.

– Pozivamo i ljude da potpisuju peticije i izraze protest na sve zakonom dostupne načine, zaključili su oni.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije