Povežite se sa nama

Politika

DEMOKRATE: DPS-u zbog montaže slijedi krivična prijava

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Demokratskoj partiji socijalista za montažu slijedi krivična prijava, saopštile su danas Demokrate, poručujući DPS-u da ih čekaju na sudu da zapjevaju “Sude mi”.

Reagovanje Demokrata prenosimo u cjelosti.

Da vam na početku objasnimo, nacional-šovinistički profiteri i montažeri: na kontekst šovinističke mržnje i progona koji je propali DPS godinama njegovao zarad prikrivanja pljačke i otimačine, a sad suočeni sa promjenama u Tužilaštvu, pokušavaju da održe, niko normalan ne nasijeda.

Posebno ne ona ubjedljiva većina građana svake vjere i nacije, koja je za vaše nesojluke i nepočinstva odlučila da vas žestoko kazni na svakim izborima.

Morate biti svjesni da je vaša praksa šovinističkih obrušavanja na nacije u Crnoj Gori prošlost: kako ste devedesetih progonili Crnogorce, tako ste u prošloj deceniji Srbe, a izgleda da biste još. Ali nema više pozicije moći, pa vam je ostalo da pokušavate patetično jeftino poput ovih vaših falsifikata.

Posebno shvatite sljedeće: pokušaj predstavljanja bilo čega što ima prefiks „srpsko“ ontološkim zlom, jeste prošlost. Nije pjesma u kojoj se pominje Srbija – kako bi vi to željeli predstaviti – zlo.

Zlo je fašizam, mržnja, nacional-šovnizam, pljačka, lopovluk, pohara. Zlo je kad se svoj narod dijeli, dok se istovremeno pljačka. Zlo ste, dakle, vi. I to ljudi kristalno jasno vide. I sve vam džaba.

U Crnoj Gori pored Crnogoraca žive i Srbi, i Bošnjaci, i Muslimani, i Albanci, i Hrvati, i Jevreji, i RAE, i mnogi drugi. I svako ima pravo na pjesmu i igru koja ne dira ničije dostojanstvo, i ne poziva na zlo i sukobe.

Demokrate će uvijek osuditi fašizam, poput pjevanja ustaških pjesama, ili bilo kakvih drugih manifestacija šovinizma i mržnje. A zamislite, svi repertoari se mogu naći na vašim grozomornim „slavljima“. Priznaćete, od četničkih poput „Nad Kraljevom živa vatra seva“ kod vašeg bivšeg premijera, pa do „Čavoglava“ može se stići samo putem ludila i fašizma. A vi ste to uspjeli.

Zato vam ostaje, kao najgoroj fašističkoj i šovinističko-profiterskoj grupi koja je ikad formirana na Balkanu, da i dalje pokušavate da prikrivate između ostalog da vam je poslanik boravio u najskupljem apartmanu u Budvi čiji je račun ispostavljen DPS-u tek skoro godinu dana nakon tog famoznog ljetovanja i to ne za apartman u kom je boravio, a što će se vrlo brzo dokazati.

To ste vi: falsifikatori, lažovi, prevaranti, obmanjivači iz kvazipatije koja je razorila i opljačkala Crnu Goru, i zato vam za montažu slijedi krivična prijava. Pa vas na sudu čekamo da zapjevate i vašu omiljenu „Sude mi“.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije