Povežite se sa nama

Društvo

DEMOKRATE KREĆU U „OSLOBAĐANJE“ JAVNOG SERVISA: „To je jedna zarobljena partijska ćelija“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanici Demokratske Crne Gore, tokom skupštinskog zasijedanja, komentarisali su slučaj objavljivanja snimka neformalnog razgovora između novinarke Tamare Nikčević i političara Miodraga Živkovića, i rad Javnog servisa. Poručuju da će uskoro na dnevnom redu ove sjednice biti izbor novog Savjeta RTCG i da će, kako su naveli, Javni servis biti uskoro oslobođen.

„To je jedna zarobljena partijska ćelija i jedna od najzarobljenijih institucija u ovoj državi. Ja nijesam optimista dok god je ovakvo rukovodstvo Javnog servisa, dok god su novinari koji tamo uređuju emisije poput gospođe Nikčević, nema sreće niti javnom servisu, niti našoj državi“, kazao je Martinović.

Ističe da je siguran da ih neće prijetnje iz RTCG zaplašiti.

„Skupština je već ušla u proceduru novih članova Savjeta RTCG“, dodao je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
26.05.2021. 21:06

Višenamjenska, polivalentn koalicija zadruzi, farmi, velikom bratu nalik, kreće u još jednu -očekivanu demokratsku ofanzivu, a za metu je odabran JAVNI SERVIS. Ne pominje se kojim će vrstama ofanzivnog oružja raspolagati!? Bitno je da bude demokratski, ako ne može drugačije.Povod je nezakonito snimljen privatni razgovor između novinarke, gospođe Tamare Nikčević i njenog gosta. Nije ovo prvi put da ona bude meta napada, ali još kad je pod svoje uzme ona apostolica od četiri resora ima da leti perje na sve strane.
Svakome je jasno šta se to priprema u Crnoj Gori, a to je u najkraćem takav medijski mrak, kakav nije upamćen ni u vrijeme „Ždanovizma“. Svi koji budu imali imalo drugačije mišljenje od poželjnog će biti prisiljeni na „samizdat“. Jedino ostaje nada da će se na buvljoj pijaci demokratske ponude uskoro uvesti nekakav red i da će minuti ova elementarna nepogoda, koja prijeti pustošenjem u svim domenima.Vjerujemo ne zadugo. Možda dok Premijer ispije piće za koje ne zna od koga mu je stiglo…nazdravlje i naiskap!

milović
milović
28.05.2021. 09:19

Ovaj mali se naduvao kao balon, samo da na kraju ne pukne. Do juče nije vidio dalje od sela a sada onako naduven izriče konačne sudove o stvarima o kojima baš ne zna ništa. Ako je to politika, onda sam ja papa rimski.

Sponzor

Najčitanije