Povežite se sa nama

Vijesti

DEMOKRATE: Logično je da DPS predloži rezoluciju o podjelama i mržnji

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iz Demokrata su, odgovarajući na pitanje da li će ako DPS u skupštinsku proceduru preda predlog rezolucije Duška Markovića- podržati usvajanje tog akta, kazali da bi bilo logično da DPS ponudi rezoluciju o podjelama, mržnji, fašizmu i šovinizmu, čime bi, prema njihovim riječima, samo dokumentovali svoj sadašnji rad.

”Licemjerno je da oni govore o tome da bi Skupština trebalo da donese rezoluciju o miru, kad cijela javnost zna da je toliko raznih akata donijeto u parlamentu, a da ih se oni ne pridržavaju. To oslikava njihov odnos prema institucijama, državi i narodu. Takođe, tri predsjednika i tri najodgovornije političke figure u državi usaglasili su zaključke Savjeta za odbranu i bezbjednost, koje opet DPS ne poštuje”, saopšteno je “Vijestima” iz Demokrata.

Oni tvrde da Marković svojom inicijativom pokušava da, “nakon 30 godina kolaboracije, napravi otklon od ratnohuškačke politike vrha DPS-a”.

”Kulturološke, nacionalne i vjerske različitosti su bogatstvo našeg društva, koje je DPS decenijama degradirao, prilagođavajući svojim potrebama, ali zato je ta njihova politika sukoba i mržnje poslata u prošlost zajedno s njihovom partijom. A vi, poštovani građani ne glasajte više za one dvije ideološke strane koje donose rat, a navodno nude mir, jer će u suprotnom biti kasno”, poručili su iz Demokrata.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije