Povežite se sa nama

Politika

DEMOKRATE: Njegovuđu zatrpavaju smećem

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jedno od najvećih sela u opštini Žabljak, Njegovuđu, mašine DOO Vodovod i komunalno od jutros zatrpavaju smećem, saopštile su Demokrate sa Žabljaka.

“Nedostatak kapaciteta u deponiji na Žabljaku direktor DOO Komunalnog preduzeća, Radovan Bošković i predsjednik Opštine Veselin Vukićević pokušavaju da nadoknade otvarajući divlje deponije na vratima NP Durmitor.

Nakon što su opustošili Šaranske šume, zatvorili pilanu, hotel i asfaltni bazu, sve su prilike, došli su na ideju da Žabljačane časte divlju deponiju”, navode u saopštenju.

Predsjednika opštine Vukićevića, pozivaju da što hitnije, još danas reaguje na ovaj “sraman potez partiskog kolege i ne dozvoli da Žabljačane zatrpava smećem”.

“Pozivamo Komunalnu policiju da reaguje i kazni počinioce ovog nesvakidašnjeg događaja, potpuno neprimjerenog Žabljaku i razvojnim planovima sjevera zemlje. Zato vas pozivamo da u najkraćem mogućem roku uklonite ovaj otpad, i utičete da se ovo više ne ponovi. Takođe, pozivamo vas da uputite javno izvinjenje građanima Žabljaka”, zaključuju u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije