Povežite se sa nama

Vijesti

DEMOKRATSKI FRONT: Demokrate novim rezolucijama ne mogu zamaskirati štetu koju su nanijele srpskom narodu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iz Demokratskog fronta poručuju da Demokrate sa novim rezolucijama ne mogu da zamaskiraju štetu koju su nanijele srpskom narodu.

“Politika Demokrata koja se ogleda u onoj staroj izreci ,,Svačiji drug, ničiji prijatelj” ovih dana doživljava fijasko. Pokušavajući da zarad pridobijanja glasova sebe predstave kao zaštitnike svih vjera i nacija, postaju predmet podsmijeha. Poslije izdaje srpskih interesa, glasajući sa DPS-om sramnu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, sada predlažu Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici, i misle da će ovim neiskrenim potezom uspjeti da zamaskiraju štetu koju su nanijeli srpskom narodu”, precizirali su oni.

Iz DF-a ističu da sa druge strane, prozivanje DF-a da neće da ih podrži u njihovom politikanstvu, a koji je ovu rezoluciju predložio mnogo prije Demokrata, i koju je, kako oni kažu, Aleksa Bečić zaključao u fioci, predstavlja licemjerstvo i nedoraslost bavljenja ozbiljnom politikom.

“U izjavi Demokrata da je DPS nevoljno digao ruku za izglasavanje rezolucije i smjene Leposavića možda ima i istine, jer su stari prijatelji još odavno na istom zadatku, pa jedni drugima redovno čine protivusluge”, smatraju oni.

Iz DF-a ocjenjuju da je vrhunac političkog tumaranja Demokrata i izjava da su oni izglasali Rezoluciju da srpski narod nije genocidan, iako cjelokupna javnost dobro zna i tačan naziv i namjeru izglasavanja rezolucije.

“Uzaludna vam je priča o nekakvom amandmanu, za koji ste tvrdili da je to nešto što se niko prije vas nije sjetio, da ste njime spasili srpski narod od etikete genocidnog, a što je kreatorima rezolucije bio i jedini cilj. Rekli smo vam odmah da ste vi poslužili kao inicijalna kapisla koja će zapaliti i ostale u regionu, pa i šire, da donesu istu antisrpsku rezoluciju, a Vijori Čitaku vas je odmah prozvala i podsjetila kakvi ste i šta ste izglasali. Isto će vam reći i svi oni koji u narednom periodu donesu istu rezoluciju”, naveli su iz DF-a.

“Demokrate, uzaludno vam je pravdanje i lažno kajanje, jer od svih šamara koje ste dobili, najviše boli onaj koji sami sebi niste udarili kada je trebalo”, zaključuju oni.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije