Povežite se sa nama

Politika

DF: Bečić misli da može da ga mi biramo, a Milo da mu čuva fotelju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić ima dosta čudnu logiku po kojoj misli kako može da ga bira Demokratski front (DF), a lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović da mu čuva fotelju, saopšteno je iz DF-a.

Prema njihovim riječima, nema ko ne vidi da Bečić više „napada“ Andriju Mandića, nego Mila Đukanovića.

-Ovog drugog jedva da se i sjete, osim kada glasaju zajedno protiv Mandića.

Da, pitate se ima li zaista bar malo obraza u ovakvoj politici ili se svi moramo crveniti od njihovih crvenih kravata i ponekog viška bliskosti među omiljenim poslanicima? Upravo takva vrsta ponašanja je za posljedicu imala da danas oni ništa drugo i ne rade, osim što brane Bečićevu fotelju.

Hvale sebe toliko nepristojno da čovjeku postane neprijatno to slušati, a najnovija vesela pjesma o Aleksinoj ulozi kao „ključnog faktora stabilnosti u Crnoj Gori“ je samo jedna u nizu izjava bez pokrića. Kako je za stabilnost ove zemlje važnije 14 poslanika koji podržavaju Aleksu i Zdravka od 27 poslanika koji traže da se ispoštuju pravila demokratije- upitali su iz DF-a.

Valjda je, kako su dodali, demokratija ono što obezbjeđuje stabilnost Crne Gore, a nestabilnost je kad manjina ili pojedinac ne poštuju volju većine.

-Kako to objašnjavaju svojim prolaznim zapadnim diplomatama i, još više, kako im oni u to tako lako povjeruju, osim ako ovi Bečićevi ne pišu šta bi njihovi gosti voljeli čuti, a to je da postoji samo jedna politika, jedna stranka sa više imena i jedan vođa, bez obzira kako se zvao, Zdravko, Milo ili Aleksa, kojeg uvijek čeka spreman gliser za zaštitu u Cavtatu, kako je javnost obavijestio bivši američki ambasador Montgomeri- poručuju iz DF-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije