Povežite se sa nama

Politika

DF I PZP O SUSRETU ĐUKANOVIĆA I KRIVOKAPIĆA: Prva ljubav zaborava nema

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Susret predsjednika crnogorske vlade i države, Zdravka Krivokapića i Mila Đukanovića, te način na koji su se pozdravili uoči sjednice Odbora za obilježavanje 50 godina postojanja Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU) bio je povod za reakciju nekih političkih partija i njenih lidera na društvenim mrežama.

Jedan od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević saopštio je na Tviteru da premijer Krivokapić nije imao vremena da raspravlja sa njim oko šverca cigareta u crnogorskom parlamentu.

„Važnije mu je bilo da o švercu cigareta popriča sa Milom Đukanovićem. To je ljubav. To se voli“, napisao je Medojević.

Podsjećamo, Krivokapić se nije ranije danas odazvao pozivu Odbora za bezbjednost i odbranu na kojem je trebalo da bude saslušanu vezi sa ponovnim pokretanjem posla sa tranzitom cigareta preko Luke Bar i crnom tržištu cigareta u Crnoj Gori.

U pismu koje je poslao odboru kazao je da poziv za njegovo saslušanje nije utemeljen na Ustavu i da ima više razloga da se ne odazove.

Zbog načina na koji su se pozdravili reagovao je na Fejsbuku i Demokratski front. Uz fotografiju susreta Krivokapića i Đukanovića naznačen je komentar „Osvježilo“.

Reagovao je na Tviteru i portparol PzP-a Nikola Bajčetić, koji saopštio da razumije zbog čega premijer nije došao da odgovori na pitanja poslanika u parlamentu povodom šverca cigareta.

„Stara ljubav zaborava nema“, napisao je Bajčetić.

Susret dvojice državnik bio je povod za brojne reakcije korisnika društvenih mreža.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije