Povežite se sa nama

Vijesti

DF: Ivan Vuković i rukovodioci komunalnih službi da podnesu ostavke zbog požara na Gorici

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Gradonačelnik Glavnog grada IvanVuković treba da podnese ostavku zbog požara nabrdu Gorica, sopštili su iz DF-a.

U DF-u samtraju da bi zajedno sa Vukovićem ostavke morali podnijeti rukovodioci komunalnih službi, Vodovoda, gradske čistoće i JP Zelenilo koji nisu očistili brdo Gorica i tako omogućili da se desi ova katastrofa.

-Za požar na brdu Gorica, koje se posebno čuva u ljetnjim mjesecima, neko mora snositi odgovornost, a to su oni koji vode Glavni grad, kao i rukovodstva komunalnih službi, vodovoda, gradske čistoće i JP Zelenilo koji nisu očistili brdo Gorica i tako su omogućili da se desi ova katastrofa.

U nekom ranijem vremenu boljih vlasti u Podgorici, na tom brdu su uvijek dežurala vatrogasna vozila i stražari, a takođe je razvučena i održavana snažna vodovodna mreža koja je predviđena za gašenje požara, koja ovih dana nije funkcionisala.

Očigledno je da su ovoga puta zakazali najodgovorniji ljudi grada i da su zbog njihovih grešaka pluća Podgorice u potpunosti uništena. Da nije bilo pravovremene intervencije avio-helikopterske jedinice direktorata za vanredne situacije i požrtvovanosti vatrogasaca vjerovatno bi čitavo brdo izgorelo.

Nije nam jasno šta sa ostavkama čekaju gradonačelnik Vuković i rukovodioci pomenutih službi. Zna se da su požari svakodnevna opasnost u ovim mjesecima, ali tu činjenicu su prenebregli oni koji to nisu smjeli. Uostalom, nije dovoljno slikati se sa crijevom i naprtnjačom, nego organizovati posao, kako ne bi trpjeli grad i građani- stoji u saopšrtenju DF-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije