Povežite se sa nama

Vijesti

DF: Ne mogu premijer i predsjednik Skupštine biti iz istog političkog bloka

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Drskim odnosom, štiteći fotelje i ne dozvoljavajući poštovanje izborne volje građana, Aleksine Demokrate zaboravljaju ko je nosilac pobjede od 30. avgusta, a upravo on koji se, navodno, poziva na demokratiju, najveća je prepreka u njenom sprovođenju, kazali su iz Demokratskog fronta reagujući na ocjenu Demokratske Crne Gore da je obaranje aktuelne Vlade jedina želja Andrije Mandića.

-Bečiću treba biti jasno da ne mogu i premijer i predsjednik Skupštine biti iz istog političkog bloka koji ima svega 14 poslanika, a da većina parlamentarne većine, koja se protivi toj prevari izborne volje, ostane po strani. Zato ga pozivamo da ne sabotira demokratske principe, stane na zemlju i pogleda realnosti u oči jer je očigledno obnevidio od zaljubljenosti u funkciju- kazali su iz DF-a.

Dodaju da Bečić napadno pokazuje diktatorske komplekse i to je sve očiglednije.

-Tako nešto i ne čudi ako znamo da je politički uzor našao u Josipu Brozu Titu, rušitelju Njagoševe kapele na Lovćenu. Obilato je uticao i na političke stavove premijera iz redova Demokrata, Zdravka Кrivokapića, kojem je šef upravo Bečić- dodaju iz DF-a.

Kako kažu, Aleksa mora razumjeti da Crna Gora nije njegova stranka u kojoj je njegova volja iznad volje druga člana Кrivokapića.

-U državi i demokratskom društvu postoje neka politička i izborna pravila koja se trebaju poštovati. Prema tome, on ne uvažava volju naroda i vodi se privatnim interesima. Neka prestane da traži inspiraciju u govorima i nastupima Draginje Vuksanović Stanković i napusti model ucjena koji je nekada koristio SDP prema svojim koalicionim partnerima. S tim što valja podsjetiti da je SDP od DPS-a sa malo dobijao mnogo, a Bečić sa malo hoće sve. Te marifetluke neka ostavi drugima jer nas taj način rada ne zanima- saopštili su iz DF-a.

Kazali su i da „sindrom brozomore koji drma Bečića i njegove drugove ostavlja teške posledice na zemlju i građane, zato bi Demokrate trebale da se urazume što prije i dozvole da dođemo do dogovora koji iskazuje narodnu volju.“

U suprotnom, kako kažu, smatraće da im izuzetno prijaju salve kritika i narodna pobuna protiv proleterskih ideoloških skretanja i nastavka politike DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije