Povežite se sa nama

Društvo

ĐUKANOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE KOLAŠIN: Kolašin na putu da se svrsta u red prestižnih evropskih destinacija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 28. avgusta – Dana Opštine Kolašin, predsjedniku Opštine Milosavu Batu Bulatoviću, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima i svim građanima Kolašina uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Ovogodišnji praznik obilježavate u slavlju 80. godišnjice od herojskog Trinaestojulskog ustanka. Slobodarska istorija Kolašina, predanost njegovih građana očuvanju univerzalnih civilizacijskih vrijednosti i njihov uvijek odlučan odgovor retrogradnim ideologijama, u najtežim trenucima naše istorije, daju mu posebno mjesto na pijedestalu ostvarenja crnogorske državnosti i afirmaciji tekovina antifašizma. Kolašin je danas jedna od uporišnih razvojnih tačaka turizma u Crnoj Gori, na sigurnom putu da se svrsta u red prestižnih evropskih destinacija. Završetkom započetih projekata i stavljanjem prioritetne dionice autoputa u funkciju u značajnom se stvaraju uslovi za dalji razvoj i proširenje ponude“, naveo je Đukanović u čestitki.

Kako je dodao, sa svojim resursima Kolašin je neodvojivi dio ukupnog dinamičnog razvoja Crne Gore, posebno značajan u trenutku prevazilaženja socio-ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19.

„Uvjeren sam da će se postignuti tempo razvoja nastaviti i u narednom periodu, zahvaljujući odgovornom pristupu lokalne uprave uz očekivanje da će takvo postupanje i dalje pratiti odgovoran odnos Vlade kroz podršku za realizaciju kapitalnih projekata za Crnu Goru na prostoru kolašinske opštine“, poručio je Đukanović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije