Povežite se sa nama

Društvo

ĐUKANOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE MOJKOVAC: Mojkovac je simbol hrabrosti, crnogorske slobodarske misli i stradanja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kroz dugu istoriju, Mojkovac je izrastao u jedan simbol hrabrosti, crnogorske slobodarske misli i stradanja, prema kojem se odnosimo s posebnim pijetetom, i na čijim temeljima nastavljamo da gradimo modernu, evropsku Crnu Goru, navodi se u čestitki predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića povodom 13. avgusta – Dana Opštine Mojkovac.

Đukanović je čestitku uputio predsjedniku Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima i svim građanima Mojkovca.

“Svoj praznik slavite u godini kada Crna Gora obilježavanja 80 godina od slavnog 13. jula, kada je crnogorski narod još jednom stao u odbranu najviših vrijednosti slobode. Kroz dugu istoriju, Mojkovac je izrastao u jedan simbola hrabrosti, crnogorske slobodarske misli i stradanja, prema kojem se odnosimo s posebnim pijetetom, i na čijim temeljima nastavljamo da gradimo modernu, evropsku Crnu Goru“, navodi se.

Dodaje da ozbiljne socio-ekonomske posljedice pandemije Kovid-19, sa kojima smo suočeni, upućuju  na dodatno zajedništvo i solidarnost.

„Vjerujem da će se naporima lokalnih vlasti, podržanim od strane Vlade, stvarati uslovi za brži oporavak lokalne ekonomije i povratak razvojnim procesima i inicijativama usmjerenim ka efikasnijoj valorizacija potencijala Mojkovca i podizanju kvaliteta života stanovnika ovog kraja”, zaključuje se.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije