Povežite se sa nama

Politika

ĐUKANOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE ŠAVNIK: Slobodarstvo uvijek bilo na ponos čitavog durmitorskog kraja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ovogodišnji praznik obilježavate u slavlju 80. godišnjice Trinaestojulskog ustanka. Na temeljima slobodarstva, koje je uvijek bilo na ponos čitavog durmitorskog kraja, Crna Gora je izrasla u modernu evropsku zemlju, multietničku demokratiju koja odlučno ide u pravcu svoje dalje evropeizacije, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki koju je, povodom 22. jula — Dana Opštine Šavnik, uputio predsjedniku Opštine Jugoslavu Jakiću, predsjednici Skupštine opštine Nadeždi Kotlici, odbornicima i svim građanima Šavnika.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, uz najbolje želje za dalji uspješan rad, Đukanović je istakao da je uvjeren da će u vremenu pred nama rukovodstvo šavničke opštine nastaviti da odgovorno radi na očuvanju tih vrijednosti, kao i na valorizaciji raspoloživih resursa, poboljšanju kvaliteta života i unapređenju uslova za ostanak i povratak mladih u taj kraj.

“Takav pristup i zajedništvo, od posebne su važnosti i danas kada se, između ostalog, suočavamo sa posljedicama dugotrajne pandemije COVID-19. Vjerujem da će i Vlada prepoznavati potrebe lokalne zajednice i aktivno podsticati razvojne mogućnosti kako bismo što prije nastavili putem uspjeha, na dobrobit svih građana Crne Gore”, poručio je predsjednik.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije