Povežite se sa nama

Politika

ĐUKANOVIĆ DAN OPŠTINE TUZI: Tuzi i Malesija u kontinuitetu pružaju razvoju multietničke demokratije u Crnoj Gori

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 1. septembra – Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilju Kajošaju, odbornicima i svim građanima Tuzi uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Ovo je prilika da još jednom izrazimo poštovanje prema doprinosu koji Tuzi i Malesija u kontinuitetu pružaju razvoju multietničke demokratije u Crnoj Gori, očuvanju međunacionalnog sklada i njegovanju različitosti koje su oduvijek bile najveća snaga naše zemlje. Zajedništvo i solidarnost koje smo pokazali u borbi protiv pandemije ostaju nam najbolji putokaz za prevazilaženje svih izazova sa kojima se suočavamo, uključujući i posljedice trajuće pandemije, naročito na planu socio-ekonomskog oporavka. Odgovornost lokalnih vlasti i disciplina koju su građani Tuzi demonstrirali s početka pandemije, i danas mogu da budu primjer drugim lokalnim zajednicama u Crnoj Gori”, naveo je Đukanović.

Uvjeren je, kaže, da će kao i do sada, rukovodstvo Opštine imati proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih potencijala u cilju razvoja lokalne ekonomije, povratka na prethodne stope rasta, i poboljšanja kvaliteta života građana.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije