Povežite se sa nama

Društvo

ĐURAŠKOVIĆ CAREVIĆU: Vratite se topovima, popovima i trubama

Objavljeno

-

Đurašković
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jednom vam je svima na okup pošlo za rukom, ali danas ne može i neće moći, pa je bolje da se sa prava koje Vam kao uzurpatoru ne pristaje da tumačite, vratite topovima, popovima i trubama jer je to teren na kojem se savršeno uklapate i snalazite, poručio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Nikola Đurašković, predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću

Kako navodi, budvanski topdžija i trubadur, u pauzama aktivnosti kojima Budvu sa Mediterana želi preseliti na južnu prugu, zabavlja crnogorsku javnost zahtjevima da Crna Gora vrati imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru Karađorđevićima.

„O tome govori čovjek koji je najpoznatiji po uzurpaciji stotina hiljada kvadrata državne zemlje na prostoru budvanske opštine. Čovjek koji je zahvaljujući toj zemlji i drugim aranžmanima sa nekadašnjim budvanskim šefovima danas milioner“, ističe Đurašković.

Đurašković navodi i da Carević dijeli lekcije umjesto da vrati uzurpiranu imovinu, na kojoj je razvio biznis.

„Želi da po istom principu krčmi državnu imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru i da je, bez odluka pravosudnih organa, vrati onima čiji su preci okupirali Crnu Goru. Onima koji Crnoj Gori i Crnogorcima duguju vječno izvinjenje za okupaciju zemlje i ukidanje Crnogorske pravoslavne crkve“, zaključio je Đurašković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije