Povežite se sa nama

Politika

ĐURAŠKOVIĆ: Fotelje važnije od Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Reciklirana Pozitivna, kako URU nazivaju njeni osnivači, opet podmeće i obmanjuje, kazao je Nikola Đurašković, potpredsjednik Socijaldemokratske partije SDP.

“SDP nije glasao za Bećira Vukovića ali to one koji su iz Pozitivne deponovani u URA ne zanima jer im je laž milija od istine, isto kao što im je fotelja važnija od Crne Gore. O kakvoj grupi interesdžija je riječ najbolje govore ocjene osnivača URA koji ih nijesu željeli slijediti u igri ucjena DF-a u kojoj su zarad fotelja zaboravili na sve ostalo. U toj igri džepa i interesa glasali su da naše crkve i manastiri pripadnu drugoj državi, da u Vladi sjede negatori genocida i žena četnik, da velikosrbin bude rektor Univerziteta, da se polako ali sigurno gasi građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora. Glasanje da Bećir Vuković, poznat po veličanju Draže Mihailovića i unižavanju vrijednosti partizanske antifašističke borbe, bude predsjednik Žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade je samo očekivani nastavak igre za fotelje, a protiv interesa Crne Gore”, navodi Đurašković.

A onda je dodao.

“Pitamo se da li je naredni korak rehabilitacija “generala” Draže jer za “zelene” i relaksirane ni to, zbog fotelja, nije nedostižno. Ako im njihovi strateški partneri iz DF-a budu tražili nema nikakve sumnje – i to će URA dati. Do skorog viđenja na Cetinju, dje im 21. maja nije bastalo biti i đe ih sve češće “sa oduševljenjem pozdravljaju” zbog njihove grandiozne odbrane Crne Gore”, poručuje Đurašković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije