Povežite se sa nama

Region

DODIK U ELEMENTU: Đukanović i Osmani dvoje ultrašovinista

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Kosovo u Ujedinjenim nacijama nije dobilo nikakvo međunarodno priznanje, kako je to Priština očekivala od „tumača svjetskog poretka“.

Dodik je naveo da to potvrđuje da je Kosovo „samo država u pokušaju, što će i ostati, a BiH nemoguća država u raspadanju, što je svima jasno“.

„Jasno se vidjelo i u Njujorku da te dve nasilno stvorene tvorevine, BiH i Kosovo, nijesu subjekti međunarodne politike i prava i jasno se pokazuje da je njihova pozicija na međunarodnoj sceni sve manja kako vreme prolazi, što je sudbina i Crne Gore pod Milom Đukanovićem na mjestu predsjednika“, kazao je Dodik za novinsku agenciju Srna.

On je ocijenio da je susret predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komišića sa predsjednicom Kosova Vjosom Osmani i crnogorskim predsjednikom Milom Đukanovićem bio „karikaturalan“ i da jasno pokazuje kakva je BiH država „čim su mu sagovornici ovo dvoje ultrašovinista“.

„Osmanijevoj nije bila prepreka za ovaj susret sa Komšićem ni činjenica da BiH nije priznala Kosovo, jer ih objedinjuje neskrivena mržnja prema Srbima“, ocijenio je Dodik.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije