Povežite se sa nama

Društvo

DOK VLADA ĆUTI, STIŽU REAKCIJE: Krivokapić je trojanski konj, ova vlada Crnu Goru prinosi kao žrtvu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom večerašnje najave srpske agencije Tanjug za potpisivanje Temeljnog ugovora između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve, na Twiteru se oglasila poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Ako se ovo desi to će biti samo još jedna potvrda da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović ne govori istinu, poručila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović na Twiteru.

“Sada je jasno da je običan „trojanski konj“ koga niko ništa ne pita. Sramno.“

Povodom objave novinske agencije Tanjug koja je za večeras najavila prenos iz Patrijaršije SPC gdje će patrijarh srpski Porfirije i predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić potpisati Temeljni ugovor, reagovao je bivši crnogorski ambasador u Vašingtonu i Vatikanu Miodrag Vlahović.

“Aktuelna vlast kao da ne shvata da svi njihovi skriveni i pritvorni potezi vezani za “Temeljni ugovor”, pa i ovaj, samo potvrđuju da je taj akt apsolutno neprihvatljiv i ništavan“ , napisao je Vlahović na Tviteru.

“Počinje direktan prenos potpisivanja Temeljnog ugovora ako je vjerovati najavi Tanjuga, transparentno kao i sve sto Vlada Crne Gore radi. Sve ono na šta smo upozoravali polako se ostvaruje. Ova Vlada prinosi Crnu Goru na oltar velikosrpskog projekta“ napisao je poslanik DPS-a Predrag Bošković na Tviteru.

Podsjećamo, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je danas nakon premijerskog sata da ne zna kada će biti potpisan Temeljni ugovor sa SPC, ali da se nada da će to biti poslije Sabora

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
27.05.2021. 22:15

Narode Crnogorski! Narode svih vjera nacija i političkih uvjerenja, vi koji živite na teritoriji Crne Gore, voljeli je ili ne, – PREVARENI STE. Prevareni ste još jednom, a na prevaru vam se oduzima nešto što je neupitno vaše Obraćam se prvenstveno onima koji ustadoše da brane svetinje. ponavljajući pitanje – a od koga su ih branili? A sada neizbježno drugo; A za koga ih sačuvaste?Da li za tužina, na zastiđe velikih predaka koji se u grobovima okreću? Da li ćete biti isplaćeni u dinarima, štancovanim na milionima Eura iznešenih iz Crne Gore?
Izgleda da smo jedina država u svijetu koja ne može da raspolaže svojim kulturnim dobrima, pa čak ni teritorijom na kojoj se ta dobra nalaze. Nakon Podgoričke skupštine, koja nije bila sramna već besramna, počelo je brutalno razdržavljenje Crne Gore, kojim su se urušavale sve njene institucije od države do crkve. Mnogo se o tome pisalo, mnogo je žuči proliveno, ali kao da smo malo što naučili. Dovršava se sada ono što nam je donio „bratski zagrljaj“ uz nesebičnu pomoć domaćih izroda. Planuo je BOŽIĆNI USTANAK kao spontani izraz narodnog bunta.Ugušen u krvi i zločinima, ali je ostala da plamti slobodarska iskra, iz koje će planuti nova vatra, u kojoj neće goreti naša ognjišta, ali će oćerati muve, buve, vaške i druge insekte štetočine. Jer kako narod kaže – „što voda ne spere to vatra sagori, a ako se neko i opeče, – pa to je cijena katarze.
Vjerujem da će se Crna Gora prenuti iz postizbornog mamurluka i po ko zna koji put ponovo pronaći sebe i reći ne onima koji sebe smatraju većim Crnogorcima zato što su Srbi.Moramo im reći: Široka vam v elika Srbija, ali bez Crne Gore! Neka im nelegitimni
„Temeljni ugovor“ bude temelj za napuštanjer države čiji izgub podlo pripremaju.A mi smo jači, a ako neko ne vjeruje neka još jednom pogleda snimak veličanstvenog skupa na Ivanovim Koritima.

Sponzor

Najčitanije