Povežite se sa nama

Politika

DPS BUDVA: Carević ponovo trubi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Kralju kraljevo, bogu božije”, opet je “zatrubio” predsjednik Opštine Marko Bato Carević, očigledno opijen bukom orkestra limenih instrumenata, saopšteno je iz Opštinskog odbora Budva.

“Zaboravio je “samo” na činjenicu da je upravo on prvi u redu za vraćanje otete imovine, kao apsolutni šampion ovog sporta koji je uspio da na sebe uknjiži nedostižnih 500.000 m2 državnog zemljišta. Što se tiče otimanja zemljišta države Crne Gore, poručujemo Careviću da je sa tom praksom završeno 21. maja 2006, te da će se stvari u narednom periodu na ovu temu odvijati isključivo u smjeru suprotnom od ovog kojeg on priželjkuje”, navode u saopštenju.

Carević i njegovi karikaturalni javni istupi, dodaju, kojima neumorno zasmijava region su pase. Prošlost.

“Vrijeme je da ode cirkus iz našeg malog grada. I na kraju ono najvažnije – neka pažljivo pročita reagovanja koja su mu istim povodom uputili (dojučerašnji) koalicioni partneri. Tamo će naći spisak razloga za svoje skorašnje razrješenje sa sa funkcije predsjednika Opštine. Biće mu jasnija sopstvena pozicija koju će teško odbraniti sa “većinom” od 11 odbornika”, zaključuju u saopštenju.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
...
...
17.07.2021. 10:39

budaletina

Sponzor

Najčitanije