Povežite se sa nama

Vijesti

DPS Budva: Krapović da ne potpisuje besmislice nego da objasni otkud Kan na skupu Demokrata?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sa žaljenjem konstatujemo kako se unutarstranački rejting poslanika Krapovića survao, pa je sada čak prinuđen da potpisuje besmislice koje mu partijski šef Boris Bogdanović servira, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Oni su reagovali na današnje saopštenje poslanika Demokrata Dragana Krapovića koji je pitao DPS kada će „prestati da ćuti i krije dokaze o Belivuku“.

– Pretpostavljamo da ovaj dug Krapović otplaćuje onima koji su ga zaštitili od postupka pred nadležnim institucijama, tako što su ga kukavički sakrili iza poslaničkog imuniteta.

Kad su ga već zadužili danas da se bavi temom kriminalnih klanova, na nivou kakvo je i svako saopštenja Demokrata, dakle infantilno i neozbiljno, imamo jedno adekvatno pitanje za poslanika i bivšeg predsjednika Opštine Budva: Da li gospodine Krapoviću znate kog klana je član posjetilac mitinga Demokrata u Budvi Marko Ljubiša Kan, i konkretno kojim političkim idejama ste ga fascinirali pa je došao uživo da Vas sluša – navodi se u reagovanju DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije