Povežite se sa nama

Politika

DPS CETINJE: Preletač Danilović da Cetinje ne brani od nas

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Politička hrabrost Gorana Danilovića možda se najbolje ogleda u sljedećem. Iz Demokratske partije socijalista prešao je u Narodnu stranku, koju je razbio, a iz nje u Srpsku narodnu stranku, a onda postao dio Demokratskoga fronta, iz kojeg je vremenom otišao u DEMOS, a odakle je opet otišao, pa je sada usamljeni predstavnik partije za koju slabo ko više zna i kako se zove, navodi Demokratska partija socijalista.

“O tome ko je opustošio bilo šta – najbolje govore dostignuća vlasti u kojoj, kao i uvijek, nebitnu ulogu igra Danilović – nezaposlenost najviša u istoriji, građane iz dana u dan čekaju nova poskupljenja, a Danilović i njegovi saborci jedino su zainteresovani za crkvena i nacionalistička pitanja. Daniloviću, nemojte Vi braniti Cetinje od bilo koga, a naročito ne od nas. Vi, koji se u tom gradu ni pojaviti ne smijete. Vi, koji nikad nijeste izašli na izbore na Cetinju – a eto, možda je baš sad prava prilika, pa se unaprijed radujemo listi njegove partije na lokalnim izborima. Ili će, ipak, još jednom, kao i uvijek – uteći?”, pita DPS.

Demokratska partija socijalista, ističu, ovim završava komunikaciju sa marginalnom pojavom kakva je Goran Danilović, “uz iščekivanje da pravosudnim institucijama predstavi dokaze o tome kako naša partija stoji iza bilo čega što je najavljeno za četvrti septembar”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije