Povežite se sa nama

Politika

DPS CETINJE: URU i njene svetosavske koalicione partnere na Cetinju će sačekati izborni debakl

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Koju partiju je pregazilo vrijeme vidjeće se u drugoj polovini godine, kada Uru i njene svetosavske koalicione partnere na Cetinju sačeka izborni debakl, saopštila je DPS Prijestonice.

U odgovoru Građanskom pokretu URA, koji je juče saopštio da je DPS pregazilo vrijeme, iz te partije kažu da je URA stranka „čiji svi članovi stanu u dnevnu sobu“, pribjegavajući najpatetičnijem političkom činu – hvaljenju same sebe.

„Koga je vrijeme pregazilo, vidi se ovih dana – posebno kad lider URA egzaltirano čestita izbor mitropolita SPC, inače sveštenog lica koje u kontinuitetu negira crnogorski narod, a omakne mu se da tu i tamo pogrdnim nazivom počasti i albanski narod. Moderno i evropski, nema što“, saopštio je DPS.

Slovo o hrabrosti, kako su kazali, drži potpredsjednik Vlade „koji se nakon što mu je cetinjski narod poručio šta misli o njemu, ne usuđuje da napravi korak prijestonim gradom“.

„Ko se to diči ljubavlju prema Crnoj Gori? Oni koji 21. maja nijesu imali petlje da se pojave ni na Cetinju ni na Lovćenu, nego su u Podgorici pravili ‘proslavu’ koja je po svemu podsjećala na pokajanje. Ko se to izdaje za građansku stranku? Oni koji su objeručke potrčali da podrže i budu prva linija odbrane novog predsjednika opštine Nikšić?! Oni koji su digli ruke za kleronacionaliste u Vladi?! Oni koji su digli ruke za jednog Vučurovića da u Skupštini vodi glavnu riječ o ljudskim pravima“, kazali su iz DPS-a.

„Zeleni“ su, kaže, zeleni još „iako venete ubrzano“.

„Nemate vi više nikakvog kredibiliteta, a za sve što ste uradili – znate to vi – dobićete zaslužen odgovor od cetinjskih birača“, kazali su iz DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije