Povežite se sa nama

Politika

DPS GOLUBOVCI: Dužina trajanja filma Demokrata im je jedina legitimacija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Klub odbornika Demokrata opet je bio vrijedan, ali ne u pružanju konkretne pomoći građanima Zete, već ovog puta u brojanju sekundi u filmu u kojem se pojavljuju projekti sa ovog područja, navodi Klub odbornika DPS Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci.

“Kao dio aktuelne vlasti na državnom, svoju brigu o građanima Zete najbolje su dokazali kada su Budžetom za 2021. godinu opredijelili čitavih NULA eura za kapitalne projekte na teritoriji GO Golubovci. Nasuprot tome, Glavni grad je za 2021. godinu predvidio ulaganja u iznosu 2.533.000 eura. No, Demokrate se tu nijesu zaustavile, pa su dozvolili ukidanje podstanice Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Golubovci, te redukovanje broja ljekara u tamošljem Domu zdravlja. Svoju brigu o poljoprivrednicima, takođe su demonstrirali na državnom nivou, ali od toliko slavnih djela aktuelne državne vlasti, nije ni čudo što su to zaboravili pomenuti u tekstu”, ističe DPS.

A onda su dodali.

“Pažnji Demokrata izmakla je činjenica da se Srednja stručna škola Golubovci pominje u filmu, jer je partnerski izgrađena sa Glavnim gradom, budući da je su zemljište ustupili za realizaciju ovog projekta. Takođe ustupili su još parcela na teritoriji Podgorice, ali aktuelna vlast nije sigurna šta sa njima treba raditi, pa izgradnja objekata vaspitno-obrazovnih ustanova još ne otpočinje. Zaboravljajući da pomenu 33 kilometra asfaltiranih puteva, preko 30.000 metara vodovoda, nova igrališta, poligone, Dnevni centar, te novu kapelu, put Golubovci – Mataguži, kao i mnoge druge projekte, Demokrate se osvrću na sekunde trajanja filma i to im je jedina legitimacija za ono što govore”, navodi DPS.

Pitaju da li se Demokrate ponose iznosom koji je na državnom nivou izdvojen za Zetu iz čuvenog, “ekspertskog” budžeta na koji su građani Crne Gore čekali mjesecima.

“Međutim, iza nas stoji rad i konkretni rezultati koji su nam i omogućili da ono što smo radili prikažemo, a materijala imamo toliko da bi mogao trajati čitav jedan dan. Iza nekih drugih politika i predstavnika tih politika stoji zapošljavanje po dubini, nepotizam, populizam, šovinizam… Zato im poručujemo da, zajedno sa koalicionim partnerima snime film o svojim postignućima na državnom nivou, koji će vjerovatno ličiti na kućni snimak sa okupljanja porodice i prijatelja”, zaključuje Klub odbornika DPS Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije