Povežite se sa nama

Politika

DPS: Kovačević ne poštuje državne simbole, Nikšić nije okićen zastavama uoči Dana nezavisnosti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Većina crnogorskih gradova uoči Dana nezavisnosti okićena je crnogorskim zastavama, a izuzetak čini Nikšić, koji odnedavno na svom čelu ima čovjeka koji ne poštuje simbole svoje države, poručuju iz lokalnog DPS-a.

“Čovjeka koji dok se intonira himna, čuči u hodniku, čovjeka koji u slobodno vrijeme nosi kokardu i čovjeka koji Crnu Goru vidi kao dio „srpskog sveta“, poručuju iz nikšićkog Odbora DPS-a.

Opštinska uprava slobodarskog i crnogorskog Nikšića ove godine, kako kažu u DPS-u, ne obilježava najsvjetliji praznik naše novije istorije.

“Ali, prvi čovjek grada, Marko Kovačević mora biti svjestan da je on predsjednik svih građana, a da većinski Nikšić slavi 21. maj. No, očigledno predsjednik Opštine je odlučio da bude samo predsjednik onih koji kao on ne priznaju ni Crnu Goru ni Dan nezavisnosti. Pitamo sve one koji digoše ruku i podržaše izbor pomenutog, imaju li glasa da progovore, imaju li snage da se odupru, ili su samo deklarativno za poštovanje tekovina 21. maja. Očigledno da je ovo drugo u pitanju. Zato, pozivamo građane Nikšića da isticanjem na svojim domovima crnogorskih zastava pokažu onima koji to ne znaju, kako se slavi državni praznik”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije