Povežite se sa nama

Vijesti

DPS: Krivokapić i Abazović spremni da zapale Crnu Goru da bi ispunili tuđe komande

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Jasno je da Krivokapić i Abazović nijesu mogli da se odupru komandama koje su im isporučene sa strane, a čiji je cilj da Crna Gora osvane 6. septembra krvava“

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je danas da su predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović „spremni da zapale Crnu Goru da bi ispunili tuđe komande“.

„Vlast koja je napala svoje građane, sakrila se u mišiju rupu i sa društvenih mreža raspaljuje mržnju među građanima. Jasno je da Krivokapić i Abazović nijesu mogli da se odupru komandama koje su im isporučene sa strane, a čiji je cilj da Crna Gora osvane 6. septembra krvava. Jasno je da je najveća odgovornost za sve posljedice upravo na ovoj dvojici koji su spremni da zapale Crnu Goru da bi ih njihovi mentori sačuvali na funkcijama. Nećemo vam dozvoliti da za račun tuđeg interesa žrtvujete građane Crne Gore“, ističe se u saopštenju DPS.

Iz te partije su dodali da su „građani na Cetinju mirno protestovali, braneći pravo da žive u multietničkoj, multikonfesionalnoj, građanskoj Crnoj Gori kojom neće upravljati i manipulisati strana država i izazivati sukob među građanima“.

„Kao što smo ranije upozoravali, odgovornost za sve posljedice za nasilje prema građanima, snosiće isključivo marionetska vlast, koju će samo tako istorija pamtiti“, zaključuje se u saopštenju DPS.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije